O nama

Ko smo mi

Mass d.o.o. je formirana 1991. kao porodična firma čija je delatnost izrada različitih tipova ventilisanih fasada, čeličnih konstrukcija, premium čeličnih fasadnih sistema Jansen (Švajcarska), montažnih balkona kao i ostalih bravarskih radova. Preko 30 god. iskustva i uspešne saradnje sa, kako domaćim tako i stranim Investitorima, doveli su do toga da smo se razvili u ozbiljnu tržišnu firmu koja za svoj cilj ima konstantni razvoj uz praćenje i povećavanje kvaliteta usluga.

  • PROIZVODNO,TRGOVINSKO,USLUŽNO PRIVREDNO DRUŠTVO
    32300 GORNJI MILANOVAC, KLATIČEVO BB, SRBIJA
  •  TEL:
    • +381 69 1011 821
    • +381 32 5736202

1. Naš cilj

Uz kvalitetan inženjerski pristup zahtevima Klijentata, izgradili smo od velikih industrijskih projekata pa do nameštaja od čelika i poludragog kamena.

2. Saradnja sa Jansen-om

U saradnji sa Alukonigsthal-om i Jansen-om specijalizovali smo se za projektovanje i izradu čeličnih fasada, vrata i prozora vrhunskog kvaliteta. Kvalitet Jansenovih sistema prepoznat je u celom svetu i njihovi proizvodi krase najlepša arhitektonska dela.

3. Naš tim profesionalaca

U našem timu se nalaze iskusni inženjeri, obučeni radnici i atesirani varioci. Koristimo savremene CNC mašine u obradi metala, i dovodimo kvalitet na zavidan nivo.

0 Obučenih profesionalaca

0 Zadovoljnih klijenata

0 Godina postojanja

Naša obaveza su zadovoljni klijenti

Delatnost naše firme je prvenstveno obrada i izrada različitih konstruktivnih elemenata od metala, od kojih je najviše zastupljen čelik. Izrađujemo sve tipove ventilisanih fasada, čeličnih konstrukcija kao i podkonstrukcija namenjenih različitim tipovima objekata ( industrijski, poslovni, stambeni…itd.). Projektujemo i izvodimo fasade od premium čeličnih profila sistema Jansen iz Švajcarske čelične hale, industrijske objekte, nadstrešnice, podkonstrukcije, tornjeve, žaluzine, ograde i sve ostale bravarske elemente.

Iskustvo u radu

U našem timu se nalaze iskusni inženjeri, obučeni radnici i atestirani zavarivači.

Koristimo najsavremenije CNC mašine u obradi metala, i dovodimo kvalitet na zavidan nivo.

Janisol+Arte+2.0. - 22 page